Home > Diensten > Werving & Selectie

Werving & Selectie

Internal & External Sales, Digital & Events

Ervaring en focus maken het verschil bij SalesAngels. Als erkend bureau voor private arbeidsmiddeling hebben wij een jarenlange ervaring in Werving & Selectie voor sleutelfuncties in: Internal & External Sales, Digital & Events.We zijn ons ook heel sterk bewust van de specificiteit van elke activiteit en hebben aandacht voor de kenmerken en eisen van elk bedrijfscultuur.

De SalesAngels medewerkers spreken uw taal. Ze kunnen snel en efficiënt een grondige functieanalyse matchen met de profielen van kandidaten die over de vereiste vaardigheden, de juiste attitude, de nodige motivatie en het geschikte potentieel beschikken. Wij behalen een hoge invullingsgraad dankzij onze focus, ons groot netwerk van kandidaten en de selectiviteit van onze klantenpartnerships.

Testing

Elke werkgever stelt zich wel eens de vraag of de interne of externe kandidaat optimaal in de functie zal functioneren.
Om belangrijke selecties extra te onderbouwen, bieden wij optioneel onze dienst “Testing” aan. Op basis van een gedragsgericht diepte-interview, een persoonlijkheidsvragenlijst en het testen van cognitieve vaardigheden kunnen we u een grondig rapport van elke kandidaat bieden.

Contacteer ons voor onze volledige methodologie en referenties.

Zoek naar uw job
Sales Angels - HR in Sales, Digital & Events
  • Alle External & Internal Sales, Digital & Events functies 
  • Meer dan 45.000 gescreende professionals 
  • Focus op kwaliteit en inzicht via gespecialiseerde consultants
  • Ruim aanbod van vacatures via Werving & Selectie of Executive Search:

    Accountmanager, Key-accountmanager, Merchandiser, Informant, Showroomverkoper, Meertalige Interne Sales Medewerker, Customer Service medewerker; Event & Hospitality medewerker, Salesmanager, Marketing manager, Team Coach, E-Commerce Manager, Digital & Social Media Manager, Traffic Manager, Grafische Coördinator, Visual Merchandising Manager, Hoofd Marktonderzoek, Inkoper, Category Manager, Marketing Directeur, Sales Directeur, Commercieel Directeur, Business Unit Manager, …